Sa vezi arta cu ochii!

Daca pana acum era greu sa ai acces la operele marilor artisti( pictori, sculptori etc), acum nu trebuie decat sa deschizi google, scrii Van Gogh “Night Caffe” si gasesti tabloul lui si poti si sa-l printezi si sa-l inramezi, asezat frumos la tine pe perete. Acu ceva timp, oameni de rand nici nu aveau voie sa intre in muzee si sa vada cu ochiul lor ceva frumusete, doar cei bogati erau privilegiati. Treptat, s-a liberalizat toata treaba si oricine poate intra intr-un muzeu, galerie si sa admire lucrarile de arta. Acum, mai greu cu vizitatul muzeelor, insa cei de la Google s-au gandit la ceva frumos.

Google Art Project , este proiectul initiat de ei prin care ni se ofera posibilitatea de a vizita muzee din lumea intreaga si de a ne dasfata ochiul si simturile cu operele marilor artisti ai lumii. Pe langa faptul ca poti vedea operele respective, te si poti plimba prin muzeu. Doar tu si tablourile. Nici nu mai trebuie sa ma mai duc la New York pentru a vizita MoMa. Nu este chiar asa, dar merita aplaudat efortul celor de la Google.

Mi-am cumparat Adevarul azi si am vazut ca maine au cartea Maestrul si Margareta de M. Bulgakov. Daca nu o aveti in coletie, trebuie neaparat sa o cumparati si la doar 13 lei. Buy it. Read it.

Surprins pe la 12 spre Unirii.

Van Gogh Night Caffe, my favorite

Advertisements

One thought on “Sa vezi arta cu ochii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s