Bill Murray and The Avengers

Am ratat postarea de ieri si azi o sa fac un 2 in 1. Sa incepem cu filmul apoi va zic si depsre Bill Murray. O sa trec repede prin recenzie pentru ca nu stiu cati dintre voi au chef sa citeasca despre un film care a aparut in urma cu o luna, cam asa, si majoritatea dintre voi l-ati vazut si v-ati facut o parere despre el. De aceea, textul de mai jos o sa contina niste spoilere.

Povestea este extrem de simpla si o inteleg si copiii mici. Un obiect magic este furat de unu rau (Loki-care pare un emo pe care tata nu l-a iubit) si asta cu ajutorul unor alieni vrea sa distruga pamantul si sa aduca in genunchi toata omenirea. Numai ca Nick Fury strange toti super eroi ( Captain America, The Hulk, Iron Man, Thor, Black Widow, Hawkeye) pentru a face fata raului. Cum era de asteptat baieti buni castiga. Poveste simpla insa functioneaza. Nu se astepta nimeni ca filmele cu super eroi sa aiba nu stiu ce semnificatie filosofica in spate. Numai ca scenaristul filmului a reusit sa faca un lucru: a creat mici povesti interesante in cadrul grupului de super eroi si s-a jucat bine cu dinamica grupului, de multe ori fiind chiar amuzant sa-l asculti pe Iron Man cum se cearta cu Thor.

Cum era de asteptat filmul exceleaza la efecte speciale si la marile lupte. Totul e foarte bine realizat si mi-a placut ca super eroi lucreaza impreuna. Si mi-a placut mult bataia dintre Iron Man si Thor!.

Actori joaca bine. Robert Dawney Jr. still awesome; Mark Ruffolo e un foarte bun Hulk, Captain America a fost cam sters, Scarlett la datorie, desi as fi vrut sa aflu mai multe despre relatia ei cu Hawkeye (e ceva acolo, dar nu stiu ce exact).

Sa-l recomand? Eu zic asa: The Avengers isi face treaba foarte bine pe felia sa (cred ca e printre cele mai bune filme de acest gen), insa spre deosebire de The Dark Knight, The Avengers nu iese in afara granitelor impuse de gen.

Cea mai tare faza din film:

Acum…Bill Murray.

Niste tipi s-au dus la actor si au vrut sa-i ceara un autograf. Nu au reusit, in schimb a iesit clipul acesta.

Cool? Yes, very. Fake and Gay? I don’t know, but still awesome.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s