Eu vara….fac treaba

Vara asta mi-am propus sa fac ceva constructiv, ca in toate verile de altfel. Numai ca acum chiar am inceput sa fac ceva. Pe langa faptul ca o sa scriu, mi-am propus sa-mi revizuiesc textele vechi (sa le dau o alta forma daca este cazul), dar si sa invat programe de editare grafica.

Cu scrisul merge ceva mai greu si avansez cam incet la partea finala din povestea “Woland”, daca isi mai aduce cineva aminte de ea. Cu corectura si rescrierea a mers ceva mai bine si am terminat un text. Si va aparea intr-o  noua forma, interesanta, sper eu. Stay tuned for that!

La editarea grafica am pornit greu, dar acum am inceput sa-i prind gustul. In primul an de facultate, cand a trebuit sa facem o revista pentru laboratorul “PAO”, am prins gustul si de atunci tot imi ziceam ca o sa ma apuc serios. Anii au trecut si Photoshop, Illustrator sau Corel tot o enigma au ramas. Hotarat, mi-am luat programelele si prin sfanta metoda a tutorialelor am reusit sa copiez niste chestii misto, insa am si o coperta de revista facuta doar de mine. Am inceput sa ma descurc cat de cat si nu e atat de greu de priceput. Sigur, cateodata am parte de frustrari pentru ca nu stiu sa fac lucruri marunte, care nu sunt explicate in tutoriale. Am realizat logo-uri, texte, modificate ca sa fie mai cool, postere si coperti de reviste. It’s fun. Mai jos puteti vedea primele creatii.

Prima Coperta

Am dat peste Brandon Flowers (The Killers) si am gasit un desen (sketch) care mi-a placut. Asa a aparut acest numar fictiv al revistei “Rolling Stone”.

Primul Poster

Tot timpul mi-au placut posterele ca cel de mai sus. Textul e generic, insa am invatat cam cum se face. Urmatorul o sa fie ceva din filozofie proprie:)

Ieri am primit de la Radu o leapsa si trebuie sa numesc filmele mele favorite (top 10), iar acest lucru este destul de dificil pentru mine. Daca faci pe an, pe genuri e ceva mai usor, insa un clasament general nu se compune in asa scurt timp. O sa ma gandesc si o sa fac acest top.

Cam asta este. Racoare va urez.

Advertisements

One thought on “Eu vara….fac treaba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s