Paranormal activity 3 si tipatul!

Eu nu obisnuiesc sa privesc filme horror/thriller/scary pentru ca nu le consider de calitate. De cele mai multe ori, filmele de acest gen sunt pline de clisee, urmeaza aceeasi reteta, se folosesc de tehnici ieftine pentru a te speria (in your face stuff) etc.

Insa in ultima vreme, pe cale de a deveni o traditie, cand Irina si cu mine impreuna cu Ovidiu si cu Diana suntem acasa ne uitam la un asemenea film. De ce? Nici eu nu stiu exact de ce, dar este fun. Ori ne speriem, ori radem:)

Ieri seara ne-am hotarat asupra lui Paranormal activity 3. A fost o alegere potrivita. Urmeaza acelasi tipar ca si Paranormal activity. Noaptea se intampla chestii din ce in ce mai dubioase pana la punctul culminant. Zilele reprezinta perioade de tranzitie. Filmat cu mai multe hand-held camera etc.

Filmul a inceput lent, dupa 15 minute ma cam plictisisem, dar treptat m-a acaparat si voiam sa vad cum se termina.  Momentul cel mai scary nu ni l-a oferit filmul ci chiar Diana care se afla la doi metri de mine.In timpul desfasurarii unei scene, reusita de altfel, nu va spun care, toti ne uitam curiosi, atenti, sa vedem ce se intampla. La un moment dat, un tipat lung si ascutit a izbucnit in camera, iar la scurt timp a fost urmat de inca trei. A fost exact ca intr-un moment de film cand toti tipa si se sperie unii de altii. Minute mai tarziu radeam cu inima batandu-mi puternic in piept.

Si uite asa….v-am povestit cum Paranormal activity 3 impreuna cu Diana m-au facut sa tipa ca o fetita.

La Paranormal activity 4 vreau sa merg la cinema, in aceeasi formula, desigur!

Advertisements

4 thoughts on “Paranormal activity 3 si tipatul!

  1. Nu mai pot cu “Paranormal Activity”! Doar primul mi s-a părut bun, înfricoşător, original… dar când repeţi acelaşi format, aceleaşi idei, aceleaşi momente cheie, tot timpul unul care nu crede, tot timpul una care încearcă să-l convingă pe ăla că e ceva nasol… deja cade în ridicol! Sigur, pare să fie un bun mobilizator şi să ofere câteva momente înfricoşătoare veritabile. Acum văd că mai scot un film… Doamne!! Câte o să mai fie? Ăsta nou pare să arate punctul de vedere al copiiilor. Propun ca “Paranormal Activity 5” să prezinte punctul de vedere al spiritelor demonice, care s-au săturat să fie filmate :)).

    Oricum, m-a amuzat experienţa pe care ai avut-o la film şi dacă ţi-a plăcut şi ţie, eu zic că asta ar trebui să conteze… nu cât de bun sau slab a fost filmul! Cu prieteni, totul e mai bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s