Ce super filme vedem in 2013

Acum ca a trecut anul, au trecut toate nominalizarile, s-au dat si premii, acum cred ca e timpul sa vedem si ce filme interesante vor aparea in 2013. Sunt foarte multe insa eu voi condensa acest articol la doar 10 pelicule.

Primul film pe care vreau sa-l vad lansat in 2013 este chiar dupa colt. Gangster Squad, desi a primit review-uri destul de naspa, tot vreau sa-l vad. Si acum sa trecem la top:

1. Man of Steel. Review AICI . Anul acesta Superman sufera o reinterpretare ala The Dark Knight, ceea ce e super. Christopher Nolan nu mai este regizor, ci producator, dar mana acestuia se vede inca din trailer. La scenariu se afla David S.Goyer, cel care a lucrat si la filmele din seria The Dark Knight si multe altele, iar regizorul este Zack Snyder, cunoscut pentru pelicula 300. Astept o poveste “dark”, batalii spectaculoase si, de ce nu, un twist, doua.

2. Urmeaza doua filme cu Ryan Gosling in lumina reflectoarelor. Primul, The Place Beyond the Pines Review AICI, este anuntat pentru 20 martie si pare o combinatie interesanta intre Drive  (numai ca aici conduce o motocicleta) si Blue Valentine.

Gosling se reuneste cu regizorul filmului Blue Valentine si va juca alaturi de B. Cooper si Eva Mendes.

Gosling nu se opreste aici si va juca si in Only God Forgives, unde se va reuni cu regizorul lui Drive. Un poster interesant cu Gosling batut mar, thai box, sounds pretty good. Review AICI

3. Now You See Me, un grup de magicieni care fura bani de la banci, apoi ii dau publicului, totul intr-un numar de magie.Morgan Freeman, Mark Ruffolo, Jesse Eisenberg, Michael Caine,  Yes, please. Regizorul este Louis Leterrier, tipul nu are niciun super film la activ-Transporter, Clash of the Titans-, dar poate asta sa fie primul. Sa vedem. A fost fun- Review AICI

4. This is The End. Pare a fi una dintre comediile anului. Multi actori buni-Seth Rogen, J. Franco, J. Hill, Emma Watson, Jason Segel etc. Un film despre sfarsitul lumii scris si regizat de Seth Rogen impreuna cu Evan Goldberg (a scris si el pe la Pinapple Express, Superbad). Cred ca o sa fie bun. Sper. REVIEW AICI


5. Oz The Great and Powefull. O perspectiva noua a celebrei povestiri, actori mari, efecte speciale, CGI. Sam Raimi sta la carma si are destule filme  interesante pentru a face din Oz un film ca lumea.

6. Kick-ass 2. Primul a fost atat de fun, amuzant, fresh, incat sunt foarte curios daca se va mentine si in partea a doua. Let’s hope.

7. The Wolverine. Poate primim si noi, in sfarsit, un super film cu Wolverine in rol principal. Daca ramanea Darren Arronofsky ca regizor chiar eram incantat, dar a venit James Mangold (nu tocmai o alegerea rea, a facut Walk the Line, 3:10 to Yuma, Girl, Interrupted). So, Hugh Jackman, samurai, mister, super.

8. Anchorman: The Legend Continues. Primul a fost super fun, super retardat, asa ca astept curios sa vad ce ne pregatesc Will Ferrell, Steve Carell si Paul Rudd.

9. The Wolf Of Wall Street. Martin Scorsese, Leonardo Di Caprio, Wall Street, coruptie. Check, Check.

10. After Earth. Desi e regizat de M.Night Shyamalan (a lot of bad shit in ultimi ani) sunt curios sa-l vad. Ideea pare interesanta si Will Smith imi este destul de simpatic, incat sa tina filmul asta. Poate si fiul lui are ceva carisma, sa vedem.

Un film care sper sa fie bun este The Hangover 3; primul a fost atat de amuzant, iar al doilea atat de naspa. We can only hope.

P.S Dintr-o greseala stupida am uitat sa mentionez Before Midnight Review AICI, cel mai bun film al anului 2013 de pana acum (iulie 2013).

Advertisements

2 thoughts on “Ce super filme vedem in 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s