Ce repede trec filmele: Arrested Development (2013)*

Am decis sa trec Arrested Development (Season 4)  aici din doua motive: toate episoadele au aparut in aceeasi zi si acest sezon are o singura poveste in care toate personajele sunt mai mult sau mai putin implicate.

GOB "Getaway" Bluth

GOB “Getaway” Bluth

Mi-a placut foarte mult serialul asa ca aveam asteptari mari pentru aceasta revenire. Eu zic ca au facut o treaba buna, insa as fi vrut mai mult. In primul rand, au adoptat un nou concept de povestire pentru sezonul asta. Este interesant, dar de pe la episodul 10 in colo devine cam enervant sa auzi aceleasi lucruri din perspective diferite. Si povestea e cam subtirica, tot ce se intampla pe plan narativ cred ca putea fi povestit in cel mult 10 episoade. Pe de alta parte, avem parte de acelasi umor Arrested Development, desi nu apare chicken dance-ul sau “I made a huge mistake” si nici “never nude-ul” lui Tobias. Isi fac aparitia noi glume (cu Gob in special, cu fakeblock etc).

Was this season off the hook*? Not really, dar a avut momente bune.

Recomand fanilor Arrested Development sa-l vada ca o sa rada, iar celor care nu au auzit de serial sa vada primele trei sezoane.

+ Great Guest Stars!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s