Ce repede trec filmele: La vida de los peces (2010)

La vida de los peces de Matis Bize cu Santiago Cabrera.

Peces

Andreas se intoarce acasa dupa mai bine de zece ani in care a fost plecat prin lume, scriind pentru diferite reviste despre locurile speciale pe care le viziteaza. Pretty cool, huh? Asa cred si prietenii lui, care il cam invidiaza ca duce viata asta nomada si nu este prins de responsabilitati. Andreas  nu e chiar de aceeasi parere pentru ca viata pe drum are si dezavantajele ei. De multe ori te poti simti ca un turist in propria ta viata.

Automat, aceasta intoarcere trezeste amintiri, in special legate de fosta lui iubita, si nostalgii si melancolie. Andreas e la o petrecere si trebuie sa plece, insa e atras intr-o parte si in alta de un prieten, o fosta cunostiinta etc, pana cand chiar el ezita sa plece.

Este un film ok, cu un dialog simplu, sincer, dar cam melodramatic (impresie indusa in special de muzica trista de pian-electronica ce-si face aparitia dupa fiecare conversatie) si cam repetitiv (fiecare conversatie este urmata de un moment muzical in care Andreas se pregateste sa plece). Si m-a deranjat si faptul ca de multe ori pare low budget, totusi este nominalizarea din partea Chile pentru Oscar din 2011.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s