Ce repede trec filmele: Drug War (2013)

Drug War de Johnnie To cu Ryker Chan.

bscap0032

A inceput interesant, a continuat sa ma tina atent, apoi s-a incurcat in “plot” si “sub-plot”, apoi m-a cam plictisit, apoi “holy shit” ce impuscaturi si eram la fel de voios ca un copil in ziua de craciun (bine, nu chiar asa, dar pe aproape). Un mini-sef, intr-o organizatie de droguri, este capturat si accepta sa colaboreze cu politia pentru a-l prinde pe seful cel mare (pedeapsa pt trafic de droguri este moartea, asa ca nu prea a avut de ales). Astfel, seful echipei anti-drog intra sub acoperire si incearca sa-l prinde pe capul organizatiei.

Cum ziceam, scenariul porneste bine (e interesant sa vezi cum reactioneaza politistul sub acoperire si daca mini-seful incearca sa evadeze intr-un fel), dar parca prea se lungeste si nu prea imi mai pasa ce se intampla pe ecran, doar finalul exploziv m-a trezit din amorteala. Impuscaturi adevarate, fara ca eroul sa nimereasca tot, iar aia rai sa traga ca storm trooperi din Star Wars (adica foarte prost, pt cei neinitiati). Gloantele sunt reale, situatiile la fel, dar si consecintele.

Sunt impartit in legatura cu Drug War: daca iti plac genul asta de filme, acorda-i o sansa, daca nu prea agreezi genul, atunci nu merita sa-ti pierzi timpul.

P.S That final shooting thou:D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s